- Vitt vin (fruktigt) 75 cl
- Blodgrape 1/2 st
- Apelsin 1/2 st
- Ananas 1 skiva
- Jordgubbar 10 st
- Persika 1 st
- Fruktsoda 20 cl
- Sodavatten 10 cl
- Is
Skiva frukterna i mindre bitar och lägg i en tillbringare. Häll i vin, fruktsoda och sodavatten. Toppa med is.
Skiva frukterna i mindre bitar och lägg i en tillbringare. Häll i vin, fruktsoda och sodavatten. Toppa med is.
Köttet: Börja med att salta och peppra köttet ordentligt runt om. Bryn sedan köttet i lite olja i en het
Ta ut laxen för att tina om du kör med fryst lax. Hacka sedan gul lök och fräs i en
Kycklinglårfilé 800 g Smör 2 msk Rapsolja Salt & Peppar Gul lök 1 st Småtomater 10 st Vitlök 3 klyftor
Lägg mjöl, uppvispat ägg och panko i tre separata tallrikar. Salta fisken innan och ha även i lite salt och
Pasta 400 g Salt & Peppar Gul lök 1 st Vitlök 3 klyftor Bacon 1 pkt Broccoli färsk 300 g
Ryggbiff 400 g Salt & peppar Rapsolja Vitlöksklyftor 2 st Pasta 500 g Gul lök 1 st Färsk persilja 1/2 knippe Rött vin 1
Halloumi 400 g Rapsolja 2 msk Salt & Peppar Gul lök 1 st Vitlök 3 klyftor Paprika (röd) 2 st
Börja med att göra hasselbackspotatis. Sätt ugnen på 200 grader och skala potatisen. Skär tunna snitt i potatisen med en
Låt fisken tina och fördela ut den på botten i en ugnsform. Salta och pressa över lite citron. Klipp över
Torskrygg 600 g Salt och peppar Potatis (mjölig) 900 g Smör 100 g Mjölk 2-3 dl Schalottenlök 3 st Lagerblad
En trevlig förrätt som går går snabbt att göra om tomaterna rostas i god tid innan. Perfekt att göra till
Plockis. Alltid en väg ut när man inte kan bestämma sig. Vitlöksfrästa champinjoner, spanska ostar, chark, Oliver, viltlöksbröd. Ja ni
• Fläskfilé 700 g • Salt & peppar • Rapsolja 1 msk • Smör 1 msk • Gul lök 1
Kalvfärs 500 g Salt & peppar Kalvfond 4 msk Ägg 1 st Grädde 1/2 dl Vitlöksklyftor 4 st Socker 1 tsk Gul
Jag gillar verkligen att göra olika varianter av lasagne. Grundidén är ju lika enkel som genial. Pastaplattor, ostsås och någon
Ryggbiff 400 g Salt & peppar Rapsolja Vitlöksklyftor 2 st Pasta 500 g Gul lök 1 st Färsk persilja 1/2 knippe Rött vin 1
Fräs upp lite gul lök i en panna. Hacka ner några champinjoner och lägg i lite bacon. I med en
Superenkel pasta som går väldigt snabbt att tillaga. Ganska få ingredienser också, vilket gör handlingen enkel och inte allt för
Köttet: Börja med att salta och peppra köttet ordentligt runt om. Bryn sedan köttet i lite olja i en het
Börja med att göra dillmajonnäsen. Blanda 2dl majonäs (gör egen eller köp färdig) Med en finhackad kruka dill. Pressa ner
Börja med att göra hasselbackspotatis. Sätt ugnen på 200 grader och skala potatisen. Skär tunna snitt i potatisen med en
Salsiccia 400 g Olivolja Salt & Peppar Pasta 400 g Tomatpuré 2 msk Fireball 1/2 dl Små tomater 10 st
Lövbiff 500 g Salt & peppar Rapsolja Tomatpuré 2 msk Gul lök 1 st Vitlöksklyfta 2 st Krossade tomater 1
Köttfärs 500 g Gul lök 1 st Rapsolja 2 msk Salt & Peppar Vitlök 2 klyftor Morot 1 st Purjolök