- Vitt vin (fruktigt) 75 cl
- Blodgrape 1/2 st
- Apelsin 1/2 st
- Ananas 1 skiva
- Jordgubbar 10 st
- Persika 1 st
- Fruktsoda 20 cl
- Sodavatten 10 cl
- Is
Skiva frukterna i mindre bitar och lägg i en tillbringare. Häll i vin, fruktsoda och sodavatten. Toppa med is.
Skiva frukterna i mindre bitar och lägg i en tillbringare. Häll i vin, fruktsoda och sodavatten. Toppa med is.
Oxfilé 400 g Salt & peppar Rapsolja Vitlöksklyftor 2 st Pasta 500 g Gul lök 1 st Små tomater 10 st Färsk
Marinad Vitlökssås Potatisgratäng Marinad Börja med att göra marinaden till köttet. Häll upp ingredienserna i en skål och blanda runt
Fisk (torsk/lax) 600 g Salt Rapsolja Gul lök 1 st Morot 2-3 st Stjälkselleri 3 st (stjälkar) Fänkål 1/2 st Vitlök
Kantarelltoast. Smörstekta kanteler med persilja och supermycket prästost. Delikatess.
Torsk 600 g Potatis (mjölig) 1,5 kg Salt & vitpeppar Grädde 3 dl Schalottenlök 2 st Sparris 1 bunt Mjöl
Följ gärna A Bite of Bitting på Facebook och Instagram. Snabbnudlar (2 pkt a 85g) Vannameiräkor 10 st Vitlök 2-3 klyftor
Pasta 500 g Oxfilé 600 g Rapsolja 2 msk Gul lök 1/2 Vitlök 3 klyftor Salt & peppar Champinjoner 150
Börja med att göra köttfärssåsen genom att fräsa på lök och lite vitlök i en panna. Hacka ner lite bacon
Lägg créme fraiche i en mixer/matberedare. Smula ner fetaosten och soltorkade tomater. Hacka ner en vitlöksklyfta. Salta och peppra ordentligt.
Kycklinglårfilé 800 g Smör 2 msk Rapsolja Salt & Peppar Gul lök 1 st Småtomater 10 st Vitlök 3 klyftor
Blandfärs 500 g Rapsolja 1 msk Svartpeppar 1 tsk Tacokrydda 1 påse Tomater 2 st Worcestersås 1 msk Philadelphiaost 1
Strimla lövbiffen i tunna skivor och fräs i en het panna med lite olja. Låt köttet fräsa med hälften av
Högrevsfärs 500g Salt & peppar Persilja 1 knippe Smör 20g Worcestersås 3msk Kalvfond 3msk Ägg 1 Grädde 4dl Mjölk 1dl
Börja med att steka på köttet i en panna med olja. Salta och peppra. Låt köttet stekas en stund men
Laxtärningar 400 g Salt Rapsolja Gul lök 1 st Småtomater 10 st Haricot verts 10 st Grädde 3 dl Mjölk
En härlig gratäng som påminner lite om lasagne. Istället för lasagneplattor spritsas mos ut över gratängen och allt blir krämigt
Lägg mjöl, uppvispat ägg och panko i tre separata tallrikar. Salta fisken innan och ha även i lite salt och
Börja med att skära oxfilén i lagom stora bitar och stek den så att den får yta. Salta och peppra.
Skala havskräftorna och lägg kräftstjärtarna åt sidan. ställ sedan fram tre halvdjupa tallrikar med mjöl, uppvispat ägg och panko. Panera
Gul lök 2 st Mjölk 4 dl Salt & Peppar Smör 25 g Rimmat sidfläsk 400 g Worcestersås 2 tsk
Det händer någonting magiskt när gorgonzolan möter smakerna av vinbärsgelén. Detta i kombination med lövbiff är fantastiskt gott. Mängden gorgonzola
Det är superenkelt att dela baguetter på längden och fylla dem med godsaker. Här är en variant med kyckling, guacamole
En härlig gratäng som påminner lite om lasagne. Istället för lasagneplattor spritsas mos ut över gratängen och allt blir krämigt
Följ gärna A Bite of Bitting på Facebook och Instagram. Supergoda piroger som är perfekta till utflykten eller att bara