- Vitt vin (fruktigt) 75 cl
- Blodgrape 1/2 st
- Apelsin 1/2 st
- Ananas 1 skiva
- Jordgubbar 10 st
- Persika 1 st
- Fruktsoda 20 cl
- Sodavatten 10 cl
- Is
Skiva frukterna i mindre bitar och lägg i en tillbringare. Häll i vin, fruktsoda och sodavatten. Toppa med is.
Skiva frukterna i mindre bitar och lägg i en tillbringare. Häll i vin, fruktsoda och sodavatten. Toppa med is.
• Kycklingfilé 3 st • Salt & Peppar • Rapsolja 4 msk • Smör 2 msk • Vitlök 3 klyftor
Pasta 400 g Salt & Peppar Gul lök 1 st Vitlök 3 klyftor Bacon 1 pkt Broccoli färsk 300 g
Fiskfiléer 4 st Salt och Vitpeppar Rapsolja 5 msk Lättfil 2 dl Majonäs 3 msk Bostongurka 3 msk Dill 1
Älgfärs 400 g Blandfärs 200 g Salt & Peppar Gurka 1/2 Dill (kruka) 1/2 Ättiksprit 2 msk Potatis (mjölig) 10
Skala räkorna och lägg i en bunke. Finhacka rödlök och dill och blanda runt med räkorna och dra i en tesked
Kycklingfilé 2 st Salt & Peppar Rapsolja 5 msk Grädde 3 dl Balsamico Creme 1 msk Kycklingbuljong 2 msk Parmesanost
Kalvfärs 400 g Salt & Peppar Potatis (mjölig) 10 – 12 st Smör 100 g (till stekning och puré) Ägg
Superenkel pasta som går väldigt snabbt att tillaga. Ganska få ingredienser också, vilket gör handlingen enkel och inte allt för
Skär baconet i mindre bitar och fräs i en het stekpanna. Stek baconet tills det blir knaprigt. Lägg åt sidan
Ryggbiff 400 g Salt & Peppar Rapsolja 1 msk Champinjoner 100 g Smör 1 msk Gul lök 1 st Vitlök
Halloumi 400 g Rapsolja 2 msk Salt & Peppar Gul lök 1 st Vitlök 3 klyftor Paprika (röd) 2 st
• Kycklingfilé 3 st • Salt & Peppar • Rapsolja 4 msk • Smör 2 msk • Vitlök 3 klyftor
Koka potatisen och äggen och låt svalna. Hacka ner sillen, ägget och potatisen. Tillsätt finhackad rödlök, gräslök och dill. Rör ner crème
Koka upp rikligt med saltat vatten i en rymlig kastrull. Skär klyftor av potatisen och sjud den i några minuter
Börja med att skära potatisen i ganska tunna skivor, ca 0,5cm. Ha i några matskedar rapsolja i en stekpanna. Fördela
Kycklingfilé 2 st Salt & Peppar Rapsolja 5 msk Grädde 3 dl Balsamico Creme 1 msk Kycklingbuljong 2 msk Parmesanost
Följ gärna A Bite of Bitting på Facebook och Instagram. Pasta 400 g Salt & peppar Grädde 2,5 dl Olivolja
Kycklingfilé 2 st Salt & Peppar Rapsolja 4 msk Smör 4 msk Vitlök 3 klyftor Worcestersås 2 msk Dragon (torkad)
En härlig gratäng som påminner lite om lasagne. Istället för lasagneplattor spritsas mos ut över gratängen och allt blir krämigt
Kantarelltoast. Smörstekta kanteler med persilja och supermycket prästost. Delikatess.
Börja med att steka på brödet i olja och lite smör. Det ska bli krispigt med lite smörsmak. Lägg på
Älgfärs 400 g Blandfärs 200 g Salt & Peppar Gurka 1/2 Dill (kruka) 1/2 Ättiksprit 2 msk Potatis (mjölig) 10
Ta ut laxen för att tina om du kör med fryst lax. Hacka sedan gul lök och fräs i en
Följ gärna A Bite of Bitting på Facebook och Instagram. Snabbnudlar (2 pkt a 85g) Vannameiräkor 10 st Vitlök 2-3 klyftor