A Bite of Bitting

Enkel pasta med bacon och ost

  • Gul lök 1 st 
  • Vitlöksklyfta 2 st 
  • Salt & Peppar 
  • Bacon 1 pkt 
  • Grädde 2 dl 
  • Kycklingbuljong 1 msk 
  • Mjölk 1-2 dl 
  • Tomater (små) 8 st 
  • Persilja färsk 1/2 kruka 
  • Worcestersås 1 msk 
  • Pasta 300 g 
  • Parmesanost 150 g 

Hacka upp gul lök, bacon och vitlök och fräs i en panna med lite olja. Fräs en stund och dela sedan tomaterna och låt dem steka med. Koka samtidigt pastan. Hacka färsk persilja och låt den fräsa med i pannan. Salta och peppra. I med en skvätt worcestersås. Gå sedan i med grädden och buljongen. Låt allt puttra ihop en stund. Blir det för stabbigt kan det späs med en skvätt mjölk. 

Häll av pastan och vänd ner den i pannan. Vrid av värmen och blanda runt väl. Riv över osten. Se till att allt får en härligt krämig konstisens. Servera direkt ur pannan med hackad persilja och med mer svartpeppar.