- Lövbiff 300 g
- Rapsolja 4 msk
- Nudlar 3 pkt
- Paprika röd 1 st
- Gul lök 1 st
- Vitlök 2 klyftor
- Champinjoner 5 st
- Hoisinsås 3 msk
- Ostronsås 2 tsk
- Sesamolja 1 tsk
- Crème fraîche 3 dl
- Philadelphiaost 1-2 msk
Strimla lövbiffen i tunna skivor och fräs i en het panna med lite olja. Låt köttet fräsa med hälften av hoisinsåsen och ostronsåsen. Lägg köttet åt sidan och ringla över lite sesamolja.
Hacka champinjonerna i slantar och fräs i samma panna som köttet. Lägg åt sidan.
Hacka lök, paprika och viktlök. Fräs i en het panna med lite olja. Stek grönsakerna hastigt och tillsätt Crème fraîche och resten av hoisinsåsen. Sänk värmen något och låt puttra ihop i någon minut.
Koka nudlarna och häll av vattnet. Lägg därefter nudlarna i pannan och blanda runt ordentligt. Tillsätt lövbiffen och champinjonerna. Ha i en klick philadelphiaost och stäng av värmen på spisen. Blanda tills du slutligen är nöjd med konsistensen.