- Vannameiräkor 300 g
- Broccoli 1/2 bukett
- Gul lök 1 st
- Tomater (små) 10 st
- Vitlök 4 klyftor
- Sambal oelek 2 tsk
- Sriachasås 1 msk
- Kokosmjölk 2,5 dl
- Grädde 2 dl
- Persilja 1/2 knippe
Fräs räkorna i en panna lite olja. Tillsätt lite vitlök efter en stund. Lägg sedan åt sidan. Hacka upp broccolin och gul lök och fräs det i samma panna. Dela tomaterna och lägg i dem efter en stund. Hacka vitlöken och låt den fräsa med. Häll i grädden och kokosmjölken och låt det puttra en stund. Tillsätt sambal oelek och srirachasås. Lägg tillbaka räkorna i såsen mot slutet. Hacka över persilja och smaka av såsen med salt. Servera gärna tillsammans med ris.