Pasta med salsiccia, paprika, dragon och två sorters ost


En pasta som går väldigt snabbt att göra. Perfekt som vardagsmat. Jag älskar fenomenet att paprikan steker samtidigt som salsiccian då korven skänker otroligt mycket smak. Paprikan ska nästan rostas i pannan med korven. Denna gång valde jag också att använda två ostar: Parmesan och mozzarella..

Hacka ner två röda paprikor tillsammans med salsiccia och lite vitlök. Fräs på i olja i en het panna. Låt fräsa en stund och koka samtidigt upp pastan i saltat vatten. Riv över peppar i pannan med korven och dra över lite torkad dragon. I med en skvätt grädde och lite kalvfond. Riv över ost och lägg ner pastan när den har kokat drygt halva tiden.
Rör runt så att pastan blir färdig och krämig i pannan. Blir det för torrt kan man gå med lite mer grädde och ost. Avsluta med mer dragon, ost och svartpeppar.

Blandat

Krämig vitlökssås med sting

Pressa ner vitlöksklyftorna i en skål och rör ihop med övriga ingredienser, salta och peppra och låt såsen stå kallt

Pasta

Pasta med krämig parmesansås

Receptet är beräknat till två personer.  Pasta 250 g  Salt & Peppar  Olivolja  Småtomater 6 st  Vitlök 2-3 klyftor  Parmesan

Tilltugg

Nachotallrik med guacamole

Fräs köttfärsen i olja och tillsätt tacokrydda och en skvätt vatten. Rör om och låt puttra i ca 5–10 minuter utan