Mycket enkel och snabb förrätt som alltid är lika god och lyxig. Är man stressad så finns möjligheten att köpa färdig majonäs.
- Hummer 2st
- Majonäs 2dl
- Srirachasås 1msk
- Gurka 1/4
- Rödlök
- Gräslök
- Sallad
- Korvbröd (större)
- Citron
- Pepparrot 1 knivsudd
Lägg humrarna på en stor skärbräda och ta fram en stor och vass kniv. Klyv humrarna från huvudet och sedan ner mot stjärten. Plocka ur köttet och lägg i en bunke. Klyv sedan klorna och plocka även ut det köttet. Slå sedan ihop en vanlig majonäs och häll i sriachasåsen. Blanda upp den med hummerköttet. Riv ner lite pepparrot.
Fördela sedan salladen i korvbröden. Lägg därefter i hummerröran. Hyvla över gurka och lägg i. Hacka rödlök och gräslök och toppa med det. Servera med en citronklyfta!