Receptet är beräknat till två personer.
- Pasta 250 g
- Salt & Peppar
- Olivolja
- Småtomater 6 st
- Vitlök 2-3 klyftor
- Parmesan 250 g
- Grädde 1,5 dl
- Kycklingbuljong 2 msk
- Persilja 1/2 kruka
- Worcestersås 2 msk
Dela tomterna och fräs den i en panna med olja. Koka upp pastavatten under tider tiden och salta ordentligt. Lägg i pastan. Tillsätt hackad vitlök i pannan och låt det steka ihop med tomaterna en stund. Tillsätt grädde och låt det puttra ihop.
Riv ner hälften av osten och blanda runt.
I med kycklingbuljong, worcestersås och lite hackad persilja. Gå över ordentligt med pepparkvarnen. Häll av pastavattnet när pastan har någon minut kvar på koktiden.
Blanda ner pastan i pannan, gärna lite i taget. Se till så att all pasta blandas med såsen. Riv ner resten av osten och stäng av spisplattan. Riv över mer svartpeppar och hacka över persilja innan servering.