- Ryggbiff 400 g
- Salt & peppar
- Rapsolja
- Vitlöksklyftor 2 st
- Pasta 500 g
- Gul lök 1 st
- Färsk persilja 1/2 knippe
- Rött vin 1 dl
- Grädde 3 dl
- Soja 2 tsk
- Oxfond 2 msk
- Parmesan (riven) 2 dl
Skär köttet i mindre bitar och salta och peppra ordentligt. Hetta upp en panna och låt den bli riktigt varm. Bryn köttbitarna hårt i lite olja. Ställ sedan köttet åt sidan och låt det vila.
Hacka upp löken och fräs upp den i samma panna som köttet (utan att diska ur). Låt det steka en stund och gå i med vinet. Ha i grädden, oxfonden, och sojan. Låt allt puttra ihop en stund. Under tiden kan pastan kokas upp i välsaltat vatten. Låt inte pastan gå helt klart utan låt den ha några minuter kvar av koktiden. Stek även kantarellerna separat i en panna med smör. Salta och peppra.
Vänd ner pastan i pannan med såsen och blanda runt väl. Ha därefter i köttet, och riv över osten och låt allt få gå ihop så att det får en krämig konsistens. Toppa med svampen, mer ost, persilja och några drag från pepparkvarnen.