A Bite of Bitting

Enkel förrättspizza med päron och mozzarella

Tortillapizza med mozzarella, päron, honung och rosmarin. Supergott med lite krossade valnötter och svartpeppar också. In i ugnen i typ 10 min. Skär upp och servera som tilltugg eller som en avslappnad förrätt. Fixar man i ett nafs!

Förrätter

Gubbröra med potatis och matjessill

Koka potatisen och äggen och låt svalna. Hacka ner sillen, ägget och potatisen. Tillsätt finhackad rödlök, gräslök och dill. Rör ner crème

Tilltugg

Nachotallrik med guacamole

Fräs köttfärsen i olja och tillsätt tacokrydda och en skvätt vatten. Rör om och låt puttra i ca 5–10 minuter utan

Tilltugg

Bakad potatis med räkröra

Potatisen  Sätt ugnen på 225 grader. Skölj och skrubba potatisarna. Torka dem och gör några hål i skalet på ovansidan