Pasta med salsiccia, paprika, dragon och två sorters ost


En pasta som går väldigt snabbt att göra. Perfekt som vardagsmat. Jag älskar fenomenet att paprikan steker samtidigt som salsiccian då korven skänker otroligt mycket smak. Paprikan ska nästan rostas i pannan med korven. Denna gång valde jag också att använda två ostar: Parmesan och mozzarella..

Hacka ner två röda paprikor tillsammans med salsiccia och lite vitlök. Fräs på i olja i en het panna. Låt fräsa en stund och koka samtidigt upp pastan i saltat vatten. Riv över peppar i pannan med korven och dra över lite torkad dragon. I med en skvätt grädde och lite kalvfond. Riv över ost och lägg ner pastan när den har kokat drygt halva tiden.
Rör runt så att pastan blir färdig och krämig i pannan. Blir det för torrt kan man gå med lite mer grädde och ost. Avsluta med mer dragon, ost och svartpeppar.

Förrätter

Gubbröra med potatis och matjessill

Koka potatisen och äggen och låt svalna. Hacka ner sillen, ägget och potatisen. Tillsätt finhackad rödlök, gräslök och dill. Rör ner crème