- Högrevsfärs 500g
- Salt & peppar
- Persilja 1 knippe
- Smör 20g
- Worcestersås 3msk
- Kalvfond 3msk
- Ägg 1
- Grädde 4dl
- Mjölk 1dl
- Vinbärsgelé 2msk
- Soja 1 msk
Lägg färsen i en bunke. Salta och peppra väl. Hacka ner lite färsk persilja. I med en skvätt worcestersås och lite kalvfond. I med lite soja, en skvätt grädde och knäck i ett ägg. Skölj sedan händerna med kallt vatten och blanda biffar som du steker i lite smör.
När biffarna nästan är genomstekta kan grädde hällas ner i pannan. I med lite kalvfond och lite soja. En skvätt worcestersås kan också få vara med. I med lite färsk hackad persilja och vinbärsgelé. Spä med mjölk om såsen blir för stabbig. Smaka av med salt och peppar. Servera gärna med någon form av potatis.