A Bite of Bitting

Krämiga nudlar med knaperstekt bacon och chèvreost

  • Nudlar 3 pkt 
  • Bacon 1 pkt 
  • Tomater (små) 10 st 
  • Vitlök 2 klyftor 
  • Sambal oelek 1 tsk 
  • Chévre mjukost 150 g 
  • Svartpeppar 

Hacka upp baconet och fräs det i en panna med lite olja. Dela tomaterna och lägg i dem efter en stund. Hacka vitlöken och låt den steka med. Koka nudlarna i någon minut. Häll av vattnet och rör ner nudlarna i pannan. Sänk värmen något och ha i kryddan som ligger i förpackningen med nudlar. Ha i mjukosten och blanda runt väl. Klicka i sambal oelek och blanda runt till önskad konsistens. Riv över svartpeppar. 

Husman

Kålpudding med gräddsås

Kålpudding  Dela vitkålen på mitten och ta bort roten. Skär vitkålen i mindre bitar hacka löken. Värm på en panna