- Kycklingfilé 3 st
- Salt & Peppar
- Gul lök 1 st
- Vitlök 2 klyftor
- Små tomater 10 st
- Bacon 1/2 paket
- Röd chili 1/2
- Citron 1 st
- Kycklingbuljong 2 msk
- Färsk oregano 1/2 kruka
- Worcestersås 2 msk
- Grädde 2,5 dl
- Soja
- Parmesanost 1-2 dl
Lägg tomaterna i en het panna med lite olja och fräs dem på ganska hög värme. Hacka i baconet och salta och peppra. Skär sedan upp kycklingen i mindre bitar och fräs ihop den med tomaterna. Hacka löken, vitlöken och chilin och låt det fräsa med, efter en stund. Pressa över saften av en citronhalva och ha i färsk oregano. När kycklingen nästan är genomstekt kan du gå i kycklingbuljongen och worcestersås. Avsluta med grädden och låt allt puttra ihop på mellanvärme i 10 minuter. Smaka av med mer citron, salt och peppar. Toppa med parmesanost och svartpeppar.