Bolognese: Hacka upp gul lök, lite vitlök, rotselleri, morot och bacon och fräs upp i en gryta med lite olja. Fräs en stund och gå sedan i med några rejäla klickar tomatpuré. Låt allt rosta en stund i pannan och gå i med lite färsk basilika och persilja. Lägg sedan ner köttfärsen och fräs runt. I med någon deciliter rödvin och salta och peppra. Gå sedan i med tomatkross och lite soja. I med en skvätt worcestersås och lite kalvfond. Låt puttra på spisen i några timmar och spä med lite vatten om det blir torrt. Krydda sedan upp med mer peppar, persilja och riven ost. Servera sedan med pasta!
![](https://media.abiteofbitting.se/2021/05/B6C68649-6095-4809-ADBE-A5748CB5CAC7-1024x1024.jpeg)
Kyckling
Gräddig kycklingpanna med bacon, citron, oregano och parmesan
Följ gärna A Bite of Bitting på Facebook och Instagram. Kycklingfilé 3 st Salt & Peppar Gul lök 1 st