A Bite of Bitting

Krämig fläskfilégryta med smörstekta kantareller och en skvätt rödvin

Börja med att putsa och skära upp fläskfilén i lagom stora bitar. Salta och peppra. Stek på hög värme i en panna med olja och ställ sedan åt sidan. Fräs sedan upp lite gul lök, några små tomater som deltas, och ett paket tärnat bacon. Låt det sedan fräsa i en panna med olja. Hacka ner lite färsk persilja. Slå över en skvätt rödvin, någon deciliter grädde och lite mjölk. I med lite kalvfond, soja och worcestersås. Riv ner lite god ost och gå över några gånger med pepparkvarnen. Lägg sedan ner fläskfilén och låt puttra några minuter.

Under tiden kan kantarellerna stekas i en separat panna med smör och lite olja. glöm inte att salta och peppra. Och riva över lite ost. Pynta avslutningsvis med kantarellerna, mer persilja och svartpeppar!

Blandat

Krämig vitlökssås med sting

Pressa ner vitlöksklyftorna i en skål och rör ihop med övriga ingredienser, salta och peppra och låt såsen stå kallt