A Bite of Bitting

Lobster Roll med srirachamajo och tunnhyvlad gurka

Mycket enkel och snabb förrätt som alltid är lika god och lyxig. Är man stressad så finns möjligheten att köpa färdig majonäs.

  • Hummer 2st 
  • Majonäs 2dl 
  • Srirachasås 1msk 
  • Gurka 1/4 
  • Rödlök 
  • Gräslök 
  • Sallad 
  • Korvbröd (större) 
  • Citron 
  • Pepparrot 1 knivsudd 

Lägg humrarna på en stor skärbräda och ta fram en stor och vass kniv. Klyv humrarna från huvudet och sedan ner mot stjärten. Plocka ur köttet och lägg i en bunke. Klyv sedan klorna och plocka även ut det köttet. Slå sedan ihop en vanlig majonäs och häll i sriachasåsen. Blanda upp den med hummerköttet. Riv ner lite pepparrot.

Fördela sedan salladen i korvbröden. Lägg därefter i hummerröran. Hyvla över gurka och lägg i. Hacka rödlök och gräslök och toppa med det. Servera med en citronklyfta!