Bresaola på en bädd av ruccola och som serveras med ugnsbakade tomater och rostade pinjenötter

En trevlig förrätt som går går snabbt att göra om tomaterna rostas i god tid innan. Perfekt att göra till många personer. Mycket goda smaker för väldigt lite arbete.

Lägg tomaterna i en ugnssäker form och kör den på 125 grader i typ en timma. Jag ugnsrostade dem tillsammans med lite vitlök, salt, olivolja, basilika och svartpeppar.

Skär sedan fina skivor Bresaola och lägg ut skorna på ett lager av ruccola. Fördela ut tomaterna över tallrikarna. Rosta sedan pinjenötter snabbt i en torr panna. Strössla sedan ut dem över tallrikarna. Avsluta med rikligt med olivolja, riven svartpeppar, och lite pressad citron.

Husman

Kålpudding med gräddsås

Kålpudding  Dela vitkålen på mitten och ta bort roten. Skär vitkålen i mindre bitar hacka löken. Värm på en panna