- Bacon 140 g
- Majskolv 2 st
- Salt & Peppar
- Vitlök 2 klyftor
- Crème Fraîche (lätt) 3 dl
- Majonnäs 2 msk
- Smör 2 msk
- Worcestersås 1 msk
- Chili röd 1/2
- Parmesanost 50 g
Skär baconet i mindre bitar och fräs i en het stekpanna. Stek baconet tills det blir knaprigt. Lägg åt sidan och låt rinna av på hushållspapper.
Dra i en matsked smör i samma panna och stek majskolvarna. Ge majsen lite yta och salta ordentligt. Låt svalna något. Skär bort majskornen från majskolven med en vass kniv. Lägg i en bunke tillsammans med baconet. Hacka ner röd chili och vitlök. Ha i Crème Fraîche och majonnäs, lite i taget, så att konsistensen på röran blir bra. Ha i worcestersås och riv ner osten. Smaka av med salt och peppar.