Kantarelltoast på smörstekt formfranska med massor av ost, persilja och peppar

Stek brödet i rikligt med smör. Stek ordentligt på båda sidor och lägg sedan upp på tallrik. Smörstek svampen tillsammans med lite schalottenlök. Salta och peppra generöst. Hacka ner färsk persilja och riv ner rikligt med ost. Låt fräsa en stund och lägg sedan upp svampen på det smörstekta brödet. Hacka över mer persilja och riv över svartpeppar.

Förrätter

Gubbröra med potatis och matjessill

Koka potatisen och äggen och låt svalna. Hacka ner sillen, ägget och potatisen. Tillsätt finhackad rödlök, gräslök och dill. Rör ner crème

Tilltugg

Bakad potatis med räkröra

Potatisen  Sätt ugnen på 225 grader. Skölj och skrubba potatisarna. Torka dem och gör några hål i skalet på ovansidan