A Bite of Bitting

Krämig pasta med tryffelsalami, tomater, mozzarella och basilika

Satan vad tacksamt det är med pasta ändå.
Att slänga ihop denna maträtt tar inte många minuter. Samtidigt är det så gott så att man, med fördel, kan bjuda både bekanta och obekanta människor på den. En keeper!

Salamipasta: Hacka upp gul lök, vitlök, zucchini, små tomater, lite bacon och några champinjoner. Fräs upp i en panna med olja. I med en näve färsk basilika. Låt fräsa tills det tar lite färg.

koka upp pastavatten under tiden som du fräser allt i pannan. Gå sedan i med lite grädde och lite mjölk i pannan. Någon deciliter av varje. Koka sedan pastan men låt den inte gå helt klart. Häll av vattnet och rör ner den i pannan och låt den gå klart där. Nu ska pastan blandas runt och bli krämig. I med mozzarella, tryffelsalami och färsk basilika. Dra över svartpeppar och servera!

Tilltugg

Bakad potatis med räkröra

Potatisen  Sätt ugnen på 225 grader. Skölj och skrubba potatisarna. Torka dem och gör några hål i skalet på ovansidan

Husman

Kålpudding med gräddsås

Kålpudding  Dela vitkålen på mitten och ta bort roten. Skär vitkålen i mindre bitar hacka löken. Värm på en panna

Husman

Kålpudding med gräddsås

Kålpudding  Dela vitkålen på mitten och ta bort roten. Skär vitkålen i mindre bitar hacka löken. Värm på en panna