- Entrecôte 100 g
- Salt & Peppar
- Lantbröd 1 skiva
- Smör 1 msk
- Tomater (små) 8 st
- Rödlök 1/2
- Olivolja 1 msk
- Majonnäs 1 dl
- Tryffelolja 1/2 tsk
- Sparris grön 1 knippe
- Gruyère riven 1 msk
Smörstek brödet i en panna och se till att brödet blir gyllenbrunt och frasigt. Lägg sedan majonnäsen i en bunke och häll i tryffelolja. Blanda runt väl. Ställ sedan kallt. Hacka tomaterna och rödlöken och lägg i en skål. Blanda runt väl med olivolja. Salta och peppra. Stek köttet i en het panna med lite olja. Salta och peppra ordentligt och ha i en klick smör mot slutet, som du öser köttet med. Sänk då temperaturen på plattan. Låt köttet vila i några minuter. Stek sparrisknopparna i samma panna med lite smör. Montera sedan mackan med majonnäs i botten, tomat/rödlök och slutligen köttet. Toppa med sparrisknopparna, lite mer majonnäs, svartpeppar och riven ost.