Hacka chorizon (3st) i slantar och fräs upp tillsammans med lite lök och vitlök i en panna. Hacka även ner lite röd paprika och fräs med. I med några små tomater och lite färsk persilja. Låt allt bryna på ordentligt i pannan.
Under tiden kan räkorna fräsas i en separat panna med chili och vitlök. På med lite persilja och en skvätt vitt vin. Fräs på ganska hög värme i några minuter och ställ sedan åt sidan.
Slå sedan över en skvätt vitt vin i pannan med chorizon. Låt puttra en stund och gå sedan i med lite grädde. I med lite kycklingfond och lite soja. Koka pastan halvklar i saltat vatten och låt den sedan gå ner i pannan. Vänd runt ordentligt och se till så att allt blir krämigt. För att få till extra krämighet så adderas mozzarella. Vänd runt och hacka ner lite färsk basilika. Pynta avslutningsvis med räkorna och servera direkt i ur pannan.