- Laxtärningar 400 g
- Salt
- Rapsolja
- Gul lök 1 st
- Småtomater 10 st
- Haricot verts 10 st
- Grädde 3 dl
- Mjölk 2dl
- Créme fraîche 1 dl
- Curry 1 msk
- Saffran 1 pkt
- Worcestersås 1 msk
- Persilja (hackad) 1 dl
- Färska räkor 1 dl
Hacka upp löken och fräs i lite olja i en varm panna. I med tomterna och dela haricot verts på mitten. Låt allt fräsa på ganska hög värme i några minuter. Gå i med grädde efter en stund och lite mjölk. Låt allt koka upp och sänk värmen till mellanvärme. Ha i saffran och curry. Blanda runt väl. Låt det sedan puttra i några minuter. Stänk i lite worcestersås och hacka ner persilja.
Låt allt dra pannan i pannan ytterligare några minuter. Lägg sedan i laxtärningarna och blanda runt väl. Låt småputtra i 6-7 minuter. Kontrollera att laxbitarna är bra i konsistensen och smaka av med salt. Toppa med färska räkor och lite mer persilja. Servera med pressad potatis, ris eller pasta.