- Gul lök 1 st
- Vitlöksklyfta 2 st
- Salt & Peppar
- Bacon 1 pkt
- Grädde 2 dl
- Kycklingbuljong 1 msk
- Mjölk 1-2 dl
- Tomater (små) 8 st
- Persilja färsk 1/2 kruka
- Worcestersås 1 msk
- Pasta 300 g
- Parmesanost 150 g
Hacka upp gul lök, bacon och vitlök och fräs i en panna med lite olja. Fräs en stund och dela sedan tomaterna och låt dem steka med. Koka samtidigt pastan. Hacka färsk persilja och låt den fräsa med i pannan. Salta och peppra. I med en skvätt worcestersås. Gå sedan i med grädden och buljongen. Låt allt puttra ihop en stund. Blir det för stabbigt kan det späs med en skvätt mjölk.
Häll av pastan och vänd ner den i pannan. Vrid av värmen och blanda runt väl. Riv över osten. Se till att allt får en härligt krämig konstisens. Servera direkt ur pannan med hackad persilja och med mer svartpeppar.